Hallo, mijn naam is Anja van den Heuvel, tattoo artieste en eigenaresse van Jinx. Dat ik ben gaan tatoeëren had ik zelf nooit verwacht, het is eigenlijk met een geintje begonnen. Ook al heb ik altijd veel getekend en is schilderen mijn hobby. Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuw begin! Om een heel erg lang verhaal kort te houden, ik heb het vak geleerd en ben voor mezelf begonnen. En zo is in februari 2003 Tattoo- & Piercingstudio "Jinx" ontstaan. Het is nu mijn lust, mijn passie en mijn leven!

Persoonlijk vindt ik het geweldig om met kleur en grijs tinten (black & grey) te werken, maar ik ben vooral wel van het gedetailleerde fijne werk. Ik hou van kleine details, mits dat het technisch mogelijk is en mooi blijft! Het maakt mij niet uit of dat ik iets kleins of groots mag tatoeëren of dat ik een piercing of dermal zet, ik vind het allemaal erg leuk om te doen. Het gaat mij vooral om de twinkeling in de ogen en of de big smile van de klant, na het zien van het resultaat.

Wat mij ook erg aan mijn hart gaat, is het feit dat ik regelmatig vrouwelijke klanten krijg die een borstreconstructie hebben gehad ( via Plastisch chirurg DR. Macaré werkzaam in Ziekenhuis Rivierenland te Tiel ) en nu als finishing touch een tepelhof tatoeage willen. Dit vind ik persoonlijk erg dankbaar en mooi werk om te kunnen en mogen doen! Dit wordt met een mooi woord Dermatografie genoemd, beter bekend als een Medische Tatoeage.

De laatste tijd zie je ook steeds meer vrouwen met of zonder borstreconstructie, die kiezen voor een tatoeage i.p.v. een tepelhof. Of een gedeeltelijke tepelhof met een mooie tattoo erbij. Zodat wij eventuele littekens of andere oneffenheden kunnen wegwerken. Of omdat ze het gewoon mooi vinden. Aangezien dat ik het al meerdere jaren doe, heb ik al veel ervaring met borstprothese en dunne huid en littekens. Graag wil ik helpen om de juiste keuze te maken. Zodat vrouw haarzelf weer vrouw kan en mag voelen, van binnen en van buiten!

Liefs, Anja

team-anja-singlepage