Hygiëne

hygine1In verband met de nieuwe wetgeving Warenwetbesluit Hygiënevoorschriften tatoeëren en piercen, moet elke shop of studio die tatoeëert, permanente make-up / cosmetische tatoeages aanbrengt of piercet in lichaamsdelen, oorlellen en neusvleugels worden gekeurd!

Als de shop of studio is goedgekeurd dan zal deze een vergunning krijgen voor 2 jaar! De vergunning wordt door de GGD, namens de Minister van VWS, afgegeven.

Op de site www.veiligtatoeerenenpiercen.nl kan je zien wie er allemaal zijn goedgekeurd!

Hygiëne komt bij ons op de eerst plaats! We gebruiken uitsluiten nieuw verpakt gesteriliseerde naalden, handschoenen, wegwerp verfdopjes en goedgekeurde tattoo inkt. Alles wat tijdens het tatoeëren beetgepakt moet worden, wordt zorgvuldig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Dit doen wij ook het liefst in het bijzijn van de klant, zodat u ook kunt zien dat wij alles goed desinfecteren en schoonmaken!

Het is dan ook in uw eigen belang, dat u gezond en fit bent. En dat u schone kleding draagt. Ook i.v.m. "Veiligheid en Hygiëne" is het wel zo verstandig, om kinderen onder de leeftijd van 12 jaar niet mee te nemen naar een tattoo shop.